MyStarAutograph
Identitat corporativa
MyStar Autograph Brand personalitza records i fotos d’esportistes d’elit amb la seva cal·ligrafia original. Una iniciativa que comptava amb la complicitat d’estrelles com Messi, Rafa Nadal i Neymar i que necessita una marca potent i de qualitat.

Una marca on el gest i la cal·ligrafia esdevenen protagonistes i tenen una forta presència a l’imaginari gràfic, transmetent la idea de producte únic i exclusiu.

 

Un branding que parla del dinamisme, la potència i l’alegria de l’esport i que eleva el concepte de souvenir a una dimensió més emocional, aconseguint que els fans se sentin més a prop dels seus ídols.

 

Des d’aymerich vam desenvolupar la conceptualització del producte, la marca i tot el desplegament del branding. Un projecte pel qual vam dissenyar un packaging que anava acompanyat d’un segell de qualitat i un diploma d’autenticitat que atorgaven qualitat al producte. També vam crear un e-commerce i vam fer campanyes online i offline per als diferents mitjans i així com promocions amb els esportistes a les seves xarxes socials.

Reader Interactions