Bexperience
Branding

Bexperience es una marca centrada en millorar l’experiència de client. El seu propòsit és aconseguir empreses excel·lents per aconseguir-ho integra formació i assessorament personalitzat.

El Branding per una marca així és tot un repte. Aquesta va ser el resultat de la nostra reflexió i el procés de treball.

El logotip de “Bexperience” és una representació gràfica impactant que comunica l’essència de la marca amb estil i dinamisme. La silueta de la lletra “B” majúscula inclinada és atrevida i dinàmica, mentre que el degradat de colors, des del blau clar fins al blau elèctric més fosc, afegeix vitalitat i modernitat.

En conjunt, el logotip projecta una imatge de marca vibrant i contemporània, captant l’atenció de la seva audiència. La forma inclinada suggereix moviment i progressió, i la paleta de colors elèctrics evoca innovació i frescor. Aquest atractiu disseny és una eina potent per comunicar l’essència de la marca i el seu compromís amb experiències de client que han de ser excel·lents.

Reader Interactions